Τρόπος εκπαίδευσης

 Ολοκληρωμένη εκμάθηση αγγλικών με υπευθυνότητα και συνέπεια 

Βασικό μας μέλημα στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μασσαράς, είναι η εξασφάλιση μιας άψογης μαθησιακής εμπειρίας για όλους τους μαθητές, με σταθερή πορεία γνώσης μέχρι την απόκτηση του επιθυμητού πτυχίου.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ένα αξιόπιστο Φροντιστήριο Αγγλικών οφείλει να αναλαμβάνει την εκπαίδευση των μαθητών του με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και συνέπεια, παρέχοντας ένα ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον εκμάθησης, μέσα στο οποίο οι εκπαιδευόμενοι παρακινούνται να εξελίσσονται συνεχώς.

Το έμπειρο και πλήρως καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό μας, φροντίζει για την ενδιαφέρουσα και ευχάριστη εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, παρέχοντας στους μαθητές μας όλα τα απαραίτητα εφόδια & ερεθίσματα για να επικοινωνούν άρτια και να εκφράζονται με ευφράδεια και αυτοπεποίθηση στα αγγλικά, τόσο γραπτώς όσο και προφορικώς.

Στο Φροντιστήριο Αγγλικών Μασσαράς ακολουθούμε μια σύγχρονη εκπαιδευτική προσέγγιση στην οποία περιλαμβάνεται:

Ηλεκτρονικός εξοπλισμός

Χρήση ηλεκτρονικού εξοπλισμού, διαδραστικοί πίνακες και προσεκτικά επιλεγμένο οπτικοακουστικό υλικό που ενισχύουν την ενεργή συμμετοχή των μαθητών, την ομαδικότητα και την κριτική σκέψη.

Προβολή ταινιών & videos

Επιπλέον για την βέλτιστη αφομοίωση της αγγλικής γλώσσας γίνεται προβολή ταινιών και videos με ή χωρίς αγγλικούς υπότιτλους, διατηρώντας έτσι παράλληλα αμείωτο το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό των μαθητών μας.

Θερινά μαθήματα

Οργάνωση θερινών μαθημάτων για την εντατικότερη προετοιμασία των μαθητών μας στα πλαίσια απόκτησης κάποιου πτυχίου Αγγλικών, ενώ καθ’όλη τη διάρκεια του έτους παρέχουμε δωρεάν έξτρα εκπαιδευτικό υλικό.

Συνεχής ενημέρωση γονέων

Η επαφή και η επικοινωνία με τους γονείς των μικρών μας μαθητών γίνεται σε σταθερή βάση, έτσι ώστε να είναι πάντα ενήμεροι για την εξέλιξη και πορεία των παιδιών τους. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν έχετε κάποια επιπλέον απορία για τον τρόπο εκπαίδευσης. Αν σας ενδιαφέρει να ενημερωθείτε για τα τμήματα αγγλικών, επισκεφθείτε την αντίστοιχη σελίδα μας.